Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság

AKESZ 2020. évi hivatalos, módosított versenynaptár-tervezet

Tizenöt helyett tíz versenyre lehet készülni 2020-ban a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság keretében.

Közzétéve: 2020. június 17., szerda 11:28

A COVID-19 világjárvány okozta pandémiás helyzet javulásával ismét engedélyezték szabadtéri sportesemények rendezését. Ezek alapján az AKESZ elnöksége is döntött a 2020. évi versenysorozat újraindításáról.

A már megszokottak mellett új helyszínek és versenyek is kerültek be a 2020. évi amatőr bajnokság versenynaptárába. Naptár és lista nézetben is megtekinthetők a helyszínek és az időpontok, a versenykiírásokat a szervezők alapvetően saját honlapjukon teszik közzé.

Ennek fényében – összesen 10 eseménnyel – 2020. július 12. és október 4. között kerülnek megrendezésre az Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetségének 2020. évi amatőr összetett bajnokságának fordulói. Így a tervek szerint a Balaton-felvidéken, Tótvázsonyban kezdünk, és Tatabányán, a Turul szobornál fejezzük majd be az idei versenyszezont.

A részletekkel és a kapcsolódó esetleges szabálymódosításokkal kapcsolatban rövid időn belül informáljuk a versenyzőket.

Kérünk minden érintettet, hogy ellenőrizze AKESZ regisztrációjának státuszát ide kattintva.

Aki eddig még nem regisztrált, és nemcsak az egyes eseményeken, hanem az összetett versenysorozatban is szeretne részt venni, az a regisztrációs folyamatot kezdje meg! Ehhez hasznos információkat ide kattintva talál.

Megosztás és kedvelés
Copyright
AKESZ
©2002-2022
Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Minden jog fenntartva!
Lábléc jobb oldali menü