Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság

Augusztus 8-án elrajtol a VII. Brigetio Országúti Mezőnyverseny

Idén a rövid és a hosszú táv befutóit is a festői szépségű, Neszmélyi Borvidék legkeményebb dombjára, a Hilltopra tervezzük!

Közzétéve: 2021. július 12., hétfő 11:43

Augusztus 8-án elrajtol a VII. Brigetio Országúti Mezőnyverseny, amire minden országúti kerékpárost nagy szeretettel várunk! Versenyünk idén is a kiváló hangulatról fog szólni!

Idén a rövid és a hosszú táv befutóit is a festői szépségű, Neszmélyi Borvidék legkeményebb dombjára, a Hilltopra tervezzük, ahol Dj. Hard Paul egy őrült bulival fogja várni a befutó versenyzőket! A 2 km hosszú, átlag 8%-os meredekségű “hegyi” befutó biztosan meg fog izzasztani, de ne aggódj, a dombtetőn mi gondoskodunk a hideg üdítőkről, frissítőkről!

Vissza érve a rendezvényközpontba meleg ebéddel várunk mindenkit, majd jöhet az eredményhirdetés, ahol az egyedileg tervezett és gyártott díjakat vehetik át a legeredményesebb versenyzők! Idén 10 férfi, 6 női korcsoportban díjazzuk a leggyorsabbakat! Emellett a hosszú távú verseny abszolút férfi-női helyezettjei külön díjazásban részesülnek! Induljatok csapatban is, hisz a 3 legeredményesebb csapatot is díjazzuk!

Csatlakozzatok a facebook csoporthoz és értesüljetek elsőként a versenyt érintő hírekről:https://fb.me/e/1qAzKAP7Q

Nevezés:https://sportorigo.com/HU/4/Nevezes/196/VII-Brigetio-kerekparverseny-Amator-Kupa-5proba

Megosztás és kedvelés
Copyright
AKESZ
©2002-2022
Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Minden jog fenntartva!
Lábléc jobb oldali menü