Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság

Emlékeztetőül – AKESZ 2020. évi szabálymódosítások

Év elején módosult az az Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége 2020. évre vonatkozó versenyszabályzata, változott az összetett pontszámítás alapja is.

Közzétéve: 2020. június 20., szombat 11:34

Szeretnénk emlékeztetni regisztrációval rendelkező tagjainkat, hogy az AKESZ tagszervezeti képviselők által 2020. február 8-án elfogadott szabálymódosítások értelmében az alábbiak szerint változott az AKESZ 2020. évi versenyszezonra vonatkozó szabályrendszere.

  • Az adott versenyző által a versenyévadban elért összes eredmény beleszámít az korcsoport összetett pontversenyébe (lásd. Versenyszabályok 5. pont).
  • Az egyesületi eredményességi versenybe (az utánpótlás, a felnőtt és a senior bajnokságokban egyaránt) egyesületenként a három (3) legeredményesebb versenyző által elért eredmény számít bele (lásd. Versenyszabályok 15. pont).
  • Változik az első harminc (30) versenyző eredményei alapján futamonként (fordulónként) kiosztott pontok mennyisége (lásd. Versenyszabályok 22. pont).
  • Az AKESZ Versenyszabályok kiegészültek a 25. ponttal (Dopping-ellenőrzéssel kapcsolatos szabályok) valamint a 26. ponttal (Korosztályos áttételszabályok).

Mindenkinek sikeres felkészülést és balesetmentes versenyzést kíván az AKESZ vezetése és sikeres versenyzést kívánnak az egyes fordulók szervezői is!

Megosztás és kedvelés
Copyright
AKESZ
©2002-2020
Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Minden jog fenntartva!
Lábléc jobb oldali menü