Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság

Hasznos információk versenyzők és csapatok regisztrációjához

Tájékoztató a régi és új tagok regisztrációjának menetéről, valamint a regisztrációs rendszer hibájának javításáról.

Közzétéve: 2019. március 4., hétfő 10:19

Ezúton értesítjük az AKESZ regisztrációval már rendelkező tagjaink, hogy a regisztráció meghosszabbításához a tegnap éjszaka kapott emailre kattintva újra végre kell hajtani az adategyeztetést, új jelszót kell megadni és el kell fogadni! A ma reggel tapasztalt hiba javításra került, így ezután már gond nélkül be lehet jelentkezni a rendszerbe az AKESZ regisztrációs számot vagy a felhasználónevet és a megadott és elmentett jelszót beírva.

Kérjük a regisztráció meghosszabbítása gomb megnyomása után senki ne felejtse el pdf formátumban feltölteni:

  • fényképes személyi azonosító okmányát (pl. személyi igazolvány előoldala + lakcímkártyája hátoldala), amelyből egyértelműen megállapítható személye, neve és születési időpontja,
  • kitöltött és aláírt AKESZ adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatát.

Ez utóbbihoz minden releváns információ elérhető ide kattintva, de az alábbiakban pdf formátumban közvetlenül is letölthető:

A rendszer két darab egyoldalas pdf dokumentumot enged csak feltölteni!

Ismét felhívjuk a figyelmet, hogy a korábban regisztráltak ne kezdeményezzenek új regisztrációt, azt a fentiek szerint újítsák meg!

j tagok regisztrációját illetve új csapatok regisztrációját az új regisztráció gombbal lehet kezdeményezni. Új csapatok regisztrációja esetén kérjük a 30 napnál nem régebbi bírósági kivonat vagy cégkivonat másolatát az info@akesz.hu címre elküldeni.

Tájékoztatunk továbbá mindenkit, hogy az akesz.hu-t kiszolgáló szerver tapasztalataink szerint nem bírja a megnövekedett terhelést, ezért hamarosan új szerverre költözünk. Az átköltözés előre láthatóan kb. fél napot vesz majd igénybe, erről időben értesítünk mindenkit honlapunkon.

Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk a hamarosan kezdődő versenyévad eseményeihez!

AKESZ elnöksége

Megosztás és kedvelés
Copyright
AKESZ
©2002-2022
Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Minden jog fenntartva!
Lábléc jobb oldali menü