Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság

Mostantól nevezhetsz, regisztrálhatsz az AKESZ 2019. évi eseményeire

Megújult a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság nevezési, valamint az Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége (AKESZ) regisztrációs rendszere.

Közzétéve: 2019. március 1., péntek 09:45

Szeretnénk az érdeklődők és a regisztrált felhasználóink figyelmébe ajánlani, hogy elindult az AKESZ megújult nevezési és regisztrációs rendszere. Kérünk mindenkit, hogy korábbi regisztrációját újítsa meg, ehhez egy fényképes személy azonosító okmány másolata és az általa aláírt adatvédelmi elfogadó nyilatkozat egyidejű feltöltése mellett lehet megtenni. Az AKESZ regisztráció továbbra is ingyenes.

Biztatunk mindenkit, hogy még a közeljövőben újítsa meg regisztrációját (új jelszót is fog kapni), illetve aki még eddig nem regisztrált, azokat is, mert egyrészt az összetett bajnoki futamokon elért eredményeit csak így tudjuk majd figyelembe venni, másrészt dolgozunk rajta, hogy ezt egy kedvezményeket biztosító rendszerrel tudjuk összekötni.

Ezzel egyidejűleg felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az év közbeni eredményeket – szakítva a korábbi gyakorlattal – ezentúl csak a regisztrációt követően tudjuk az összetett bajnoki pontversenyben figyelembe venni, így célszerű a regisztrációt már az első fordulót megelőzően megtenni.

A versenyszabályok 2019. évi változásáról hamarosan részletesen informálunk mindenkit honlapunkon keresztül.

Mindenkinek sikeres felkészülést és balesetmentes versenyzést kíván az AKESZ vezetősége!

Megosztás és kedvelés
Copyright
AKESZ
©2002-2022
Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Minden jog fenntartva!
Lábléc jobb oldali menü