Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság

Szabálymódosítás – Változik az összetett pontszámítás alapja

2019. évre vonatkozólag módosul a versenyszabályzat az elmaradt futamok miatt.

Közzétéve: 2019. október 3., csütörtök 13:13

Tájékoztatjuk a regisztrációval rendelkező tagjainkat, hogy az AKESZ elnökségének döntése értelmében a versenyszabályok 5.3 és 5.4 pontja 2019-re vonatkozólag megváltozik, mivel a tervezett 15 futamból 2 sajnálatos módon elmaradt. Így a korábban megadott 9 futam helyett, minimum 8 futamon kell rajthoz állni az összetett amatőr bajnokságban.

Az a versenyző értékelhető az év végén, aki:

5.1 Regisztrálja magát vagy a korábban regisztrált versenyző a tárgyévben megújítja regisztrációját az online regisztrációs rendszerben.

5.2 A regisztrált versenyző eredményei közül azon eredmények számítanak bele az összetettbe, amelyeket az adott évben regisztrációja érvényesítését követően ért el.

5.3 Rövid táv esetében a 13 futamból legalább 8 futamon rajthoz kell állni. Az összetett számításban az adott versenyző által a 13 futamon elért összes eredmény beleszámít.

5.4 Hosszú táv esetében a 13 futamból legalább 8 futamon rajthoz kell állni. Az összetett számításban az adott versenyző által a 13 futamon elért összes eredmény beleszámít.

Az AKESZ amatőr összetett bajnokság eredményhirdetésére terveknek megfelelően a hétvégén kerül sor Komáromban, a Brigetio Országúti és MTB Időfutamot követően.

Megosztás és kedvelés
Copyright
AKESZ
©2002-2022
Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Minden jog fenntartva!
Lábléc jobb oldali menü