Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság

Új szerverre költözik oldalunk

A www.akesz.hu oldalt egy új, modernebb tárhelyre költöztetjük, amelynek során ideiglenesen lehetnek az elérésben és a levelezésben kimaradások.

Közzétéve: 2019. március 20., szerda 18:54

Többen jelezték számunkra, illetve természetesen mi is tapasztaltuk, hogy honlapunk sokszor jelez hibát, lassú, valamint nem érhető el biztonságos kapcsolaton (https) keresztül. 2019. március 21-én az éjszakai órákban ezért oldalunkat új szerverre költöztetjük.

Mivel szolgáltatót is váltunk, ezért a honlap a költözés ideje alatt ugyan elérhető lesz, de 2019. március 22-én, pénteken akadhatnak elérési problémák és/vagy megnyitáskor az egy ideig még a régi szerverről töltődhet be. Javasoljuk látogatóinknak, hogy böngészőjükben ezen a napon töröljék a böngészési előzményeket, valamint a tárolt képeket és fájlokat.

A honlap mellett elektronikus levelezésünk is az új szerverre kerül, ezért ott is adódhatnak problémák. Kérjük, hogy amennyiben 2019. március 22-én, pénteken bármely @akesz.hu végződésű emailcímünkre küldött levélre 24 órán belül nem válaszolnánk, küldjék azt el ismét részünkre.

2019. március 23., szombattól oldalunk betöltési és elérhetőségi problémái az új szolgáltató ígérete szerint megszűnnek, honlapunk immár biztonságos kapcsolaton (https) keresztül lesz automatikusan elérhető, valamint emailcímeink is működni fognak.

A költözés alatt esetlegesen fellépő kellemetlenségekért látogatóink szíves elnézését és megértését kérjük.

Megosztás és kedvelés
Copyright
AKESZ
©2002-2022
Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Minden jog fenntartva!
Lábléc jobb oldali menü