Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság

Kerékvár-Békás Időfutam

37. alkalommal rendezték meg a Kerékvár-Békás Időfutamot

Közzétéve: 2023. április 4., kedd 17:56

Április 2-án 37. alkalommal rendezték meg a KERÉKVÁR-BÉKÁS Időfutamot, amely a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság 2. fordulója, valamint az egyetemisták-főiskolások országos és budapest bajnokságának, országúti egyéni időfutam versenye is volt.

Az időfutamot hagyományosan a Szentendrei-szigeten szervezték, azonban az útminőség romlása miatt a Kisorosziban lévő fordítót előrébb hozták a szervezők, így a versenytáv 17,5 km volt. Az AKESZ 6 női kategóriájában 21 női versenyző, és a 10 férfi kategóriában 133 versenyező állt rajthoz. A nevezett versenyzők közül összesen 14 versenyző volt az egyetemi bajnokságban érintett.

A versenyzőket idén is szeles, ámde kellemes napsütéses időjárás fogadta. A versenytávot végül a leggyorsabban a nőknél Vasadi Anna (ASD Women Cycling Project) 0:26:37 alatt teljesítette, míg a férfiaknál a – tavalyi győztes – Püspöki Dániel (Zengő  Cycling Team) volt a leggyőrsebb 0:22:18 időeredménnyel. A verseny biztonságos lebonyolítását idén is a Pest Vármegyei Polgárőr  Szövetség polgárőrei segítették.

Eredmények ide kattintva megtekinthetők

Megosztás és kedvelés
Copyright
AKESZ
©2002-2024
Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége
Minden jog fenntartva!
Lábléc jobb oldali menü